Piknik alanlarını hep birlikte geleceğe taşıyorlar

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 06.05.2018 23:55:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2627 okunma
Google News

Piknik alanlarını hep birlikte geleceğe taşıyorlar

Piknik sezonu açıldı ve Kütahya'nın Tavşanlı'da ilçesinde  yeşil alanların korunup, temiz bırakılması adına farkındalık yaratmak için etkinlik düzenlendi.

7 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlatılacak etkinlik kapsamında vatandaşların uğrak yerleri olan Göbel ile Köse Kalfa Mesire alanlarında temizlik yapılacak.

Tavşanlı Belediyesi öncülüğünde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO, Orman işletme Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının organize edeceği programa tüm Tavşanlı halkı davet edildi.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler şu ifadeleri kullandı; "Temizlik imandan gelir diyen bir ecdadın torunlarıyız. Bizde torunlarımıza temiz, yaşanabilir bir çevre bırakmakla yükümlüyüz. Havalar ısındı ve Tavşanlı halkının çok sevdiği piknik sezonu açıldı. Fakat bazı bölgelerde gözümüze çarpan çöp yığınları bizleri fazlasıyla üzmektedir. Çocuklarımıza örnek olmak adına, çevre bilinci zayıf insanlara mesaj vermek adına kurumlarımızla iş biriliğinde güzel bir etkinlik düzenliyoruz. Pazartesi günü saat 10:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Göbel ve Köse Kalfa'ya gidiyoruz. Çevre gönüllüsü tüm halkımızı bu etkinliğimize davet ediyorum"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.