Otomobille Çarparak Ölümüne Neden Oldu

Asayiş Yayın: 10 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 10.11.2016 17:16:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6332 okunma
Google News

Eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen babanın araç yüzünden tartıştıktan sonra yaya olarak evden uzaklaşırken sinirlenip otomobille çarptığı oğlu yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. 

Olay 1 Kasım  günü akşam saatlerinde  Yunus Emre Mahallesi Çitlenbik Sokak üzerinde meydana gelmişti. İddiaya göre eşiyle boşanma aşamasında olan Muammer D. (46) kendisinden ayrı yaşayan eşi eve oğluna ait otomobillere el koydu. Bunu üzerine Muammer D. nin oğlu Ahmet D. (21) annesi ve kardeşiyle babasının evine gelerek otomobili istedi. Evde çıkan tartışma sonrası Ahmet D. annesi ve kardeşini alarak evden çıkıp yaya olarak yürümeye başladığı esnada öfkeli baba kullandığı 43 AD 946 plakalı otomobil ile oğlu Ahmet D.’ye çarpıp üzerinden geçtikten sonra otomobili bırakıp olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet D.’yi ilk müdahalenin ardından ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmüştü. Ağır yaralı genç yoğun bakımdaki 9 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Ahmet D.’nin çok sayıda yakını hastane bahçesine gelerek sinir krizi geçirdi. Olaydan bir gün sonra Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılan baba Muammer D.’yi arayarak durumu bildirin yakınları hastaneye gelmemesini istediler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.