Ormanların Polisi; Orman Muhafaza Memurlarımızın Üniformaları Yenilendi

Gündem Yayın: 20 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 20.01.2017 18:22:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6953 okunma
Google News

Ormanların Polisi; Orman Muhafaza Memurlarımızın Üniformaları Yenilendi
Koruma ve diğer ormancılık  hizmetlerinde görev yapan muhafaza memurlarımızın üniformaları yenilendi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Domaniç, Emet, Gediz, Kütahya, Simav ve Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüklerinde ormanların korunması, güçlendirilmesi ve diğer ormancılık faaliyetlerinde görev yapan Orman Muhafaza Memurlarının resmi kıyafetlerinde imaj değişikliği yapıldı.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm Orman İşletme Müdürlüklerinde Orman Zararlıları İle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Ertem başkanlığında dağıtılan yeni üniformalar Orman Muhafaza Memurları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Bölge Müdürü Adnan Kayım’ı makamında yepyeni üniformaları ile ziyaret eden orman muhafaza memurları Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederken, çalışma koşullarında kullandıkları üniformaların kendileri için önemine değindiler ve yeni tasarlanan üniformaları beğendiklerini belirttiler.
Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım; “Orman Bölge Müdürlüklerimizde kolluk görevi olarak görev yapan; yağmur çamur, yaz kış demeden fedakârca çalışan Orman Muhafaza Memurlarımıza yeni resmi kıyafetlerini teslim ettik. Resmi kıyafetlerin günümüz ve iklim koşullarına uygun olarak yenilenmesi bizleri de memnun etti. Muhafaza Memurlarımıza yeni imajları ile başarılarla dolu bir çalışma ortamı diliyorum’ dedi.
Yaz ve kış koşullarında görev sahalarında çalışmalarını sürdüren Orman Muhafaza Memurlarının yeni kıyafetleri soğuk ve sıcak hava koşullarına uyumlu şekilde tasarlanırken,  yırtılmaya karşı dayanıklı oluşu ile de tercih edildi. Yeni tasarım üniformaların bir başka özelliği de montların fosfor rengi şeritleri. Böylece gece fark edilmeleri de kolaylaşan Orman Muhafaza Memurları tehlikelere karşı korunaklı olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.