ORMAN İŞLETMEYE YENİ MÜDÜR

ORMAN İŞLETMEYE YENİ MÜDÜR

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2013 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2013 13:31:54
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
6454 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü görevine, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Türkeli Orman İşletme Müdürü görevini yürüten Mehmet Erginbay atandı.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit  Tavşanlı Orman İşletme Müdürü olarak atanan Mehmet Erginbay ile İşletme Müdürlüğü makamına gelerek Erginbay’ı yeni görevine başlattı.

Bölge Müdürü Eryiğit, Erginbay’a yeni görevinde başarılar diledi . Ormancılığımız ve Kütahya için iyi hizmetlerde bulunacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Tavşanlı Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevine İnegöl Orman İşletme Şefliğinden atanan Güryay Volkan Andıç’ı da makamında ziyaret eden Eryiğit, çalışanlarla birlik ve beraberlik içinde, orman köylüsü ile dialog halinde ekip olarak çok güzel çalışmalara imza atacağınıza eminim diyerek, Erginbay ve Andıç’a yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

Mehmet Erginbay

Mehmet Erginbay; 1966 Kırklareli Pınarhisar Doğumlu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Kırklareli’nde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Orman Fakültesinden mezun oldu.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Mengen İşletme Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü Demirköy, Kırklareli, Çatalca Orman İşletme Müdürlüklerinde  İşletme Şefi olarak görev yaptı.

2004 yılında Demirköy İşletme Müdür Yardımcısı, 2006 yılında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Azdavay İşletme Müdür Yardımcılığı ve 2007 yılında Çanakkale Yenice Orman İşletme Müdürlüğü  İşletme Müdür Yardımcılığı, 2008-2011 yılları arasında Kırklareli İşletmesinde Mühendis olarak görev yapmış, 04/04/2011 tarihinden itibaren Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Türkeli Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptıktan sonra  01/08/2013 tarihinde Tavşanlı Orman İşletme Müdürü olarak göreve başlamıştır.Mehmet Erginbay, evli ve 2 çocuk babası olup, az düzeyde İngilizce ve Bulgarca bilmektedir.

Güryay Volkan Andıç

Güryay Volkan Andıç; 1974 Muş Bulanık doğumlu ilk, orta ve lise öğrenimini Muş Bulanık’da tamamladı.1994 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu.

1998 yılında Orman Genel Müdürlüğünün açmış olduğu sınavla göreve Muş Orman İşletme Müdürlüğünde göreve başlamış daha sonra sırasıyla Bilecik, Kaş, Yalova ve İnegöl Orman İşletme Müdürlüklerinde İşletme Şefi olarak görev yapmıştır.

26/07/2013 tarihinde Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.Evli olan Güryay Volkan Andıç,  az düzeyde İngilizce bilmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.