Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Kütahya’da

Gündem Yayın: 22 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 22.11.2018 22:19:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2026 okunma
Google News

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Kütahya’da
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini Kütahya’da ağırladı. 

Orman Mühendisleri Odası 47. Dönem Genel Merkez Seçimlerinde Birliğe Çağrı Grubu olarak yönetime gelen ve Genel Başkan olarak göreve başlayan Hasan Türkyılmaz Kütahya’da Orman Mühendisleri ile bir araya geldi. 

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından makamda ağırlanan Türkyılmaz daha sonra Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme ve Şube Müdürleri ile orman mühendislerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirdi. Ormancılığımızın dünyada olması gereken yere ulaşması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz diyen Türkyılmaz meslektaşlarımızın sorunlarına çözümler bulmak ve çalışanlarımızın dertlerini gidermek için kararlılıkla mücadele ediyoruz şeklinde konuştu. Değerlendirme toplantısında tüm orman mühendislerinin görüşleri alındı ve yapılan tespitler ayrıntılarıyla görüşüldü.

 

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz daha sonra Kütahya'da serbest ve hizmet alımı ile çalışan orman mühendisleri ile buluştu. Orman Mühendislerinin varsa sorunlarını dinleyen Türkyılmaz, soruları yanıtladı ve projelerinden bahsetti.

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin Kütahya ziyaretinde; Orman Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İsmail Boz, Orman Mühendisleri Odası Bursa Yönetim Kurulu üyesi İsa Kolay, Orman Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilcisi Cihan Köse’de hazır bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.