Öğretmenler Günü

Öğretmenler Günü

Gündem Yayın: 24 Kasım 2013 - Pazar - Güncelleme: 24.11.2013 12:33:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3839 okunma
Google News

 

Tavşanlı'da Öğretmenler günü kutlamaları Atatürk anıtı önüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık'ın çelenk koyması ile başladı. 

Kütahya'nın Tavşanlı  ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık,  Cumhuriyet meydanındaki  Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan tören, Kültür Sarayı Ahmet Uluçay Sinema  Salonu'nda devam etti.

Sağlık Meslek Lisesi'nin hazırladığı kutlamalar, Atatürk ve şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.

Kutlamalara, İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömer Turan,  Tavşanlı  Belediye Başkanı Mustafa Güler, Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, kurum amirleri, öğretmenler, sivil toplum örgütleri ve halk katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Katık günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Daha sonra tören, öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi,  öğretmenlerin  yemin töreni, emekliye ayrılan öğretmenlere plaket takdimi ve  dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.