Murat Ahmet Başköy Yeniden Başkan

Gündem Yayın: 07 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2018 11:38:36
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
3177 okunma
Google News

Murat Ahmet Başköy Yeniden Başkan

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi Elektrikçiler Elektronikçiler ve Saatçiler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Murat Ahmet Başköy yeniden başkanlığa seçildi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzeri Teknisyenleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Uşak Elektrikçiler Odası Başkanı Nevzat Koç, Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel, Uşak Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Pala, Kütahya Elektrikçiler Oda Başkanı Recep Kaya, Kütahya İl Ticaret Müdürü İsmail Hakkı Uygun ve Tavşanlı oda başkanları yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Tavşanlı İlçesi Elektrikçiler Elektronikçiler ve Saatçiler Odası Genel Kurul toplantısında Başkan Murat Ahmet Başköy tek aday olarak yeniden başkan seçildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.