Miryokefalon Taekwondo kupasından madalyalarla dönüldü

Spor Yayın: 24 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2017 13:46:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4451 okunma
Google News

Miryokefalon Taekwondo kupasından madalyalarla dönüldü

Isparta’nın Gelendost ilçesinde düzenlenen “Anadolu’nun Tapusu Miryokefalon Kupası İller Arası Taekwando Turnuvası” finallerinden Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi 1885 Tavşanlı Spor Kulübünden  sporcular madalyalarla döndüler.

Isparta’nın Gelendost İlçesinde “Anadolunun Tapusu Miryokefalon Kupası İller Arası Taekwando Turnuvası“ düzenlendi.

Tavşanlı ilçesinden de 1885 Tavşanlı Spor Kulübü Taekwando  sporcularının da aralarında olduğu 10  ilden  13 Takım Katıldı.

Tavşanlı’dan 5 sporcu Yıldızlar Kategorisinde birincilik ve ikincilik madalyalarını aldılar.

 1885 Tavşanlı Spor Kulübü Yıldızlar kategorisinde 51 kg’da Zeynep Türkmen  Finalde Konyalı rakibini 12 - 6 yenerek  birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalya alırken, 37 kg da Aslı Uzun Finalde İstanbullu rakibini 16 - 15 yenerek  ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalya aldı.

Bir diğer Tavşanlılı sporcu Ayşe Sena Dallı 47 kg’da Finalde Ispartalı rakibini 9-4 yenerek ikincilik kürsüsüne çıktı. 44 kg’da Ezgi Dibekoğlu Finalde Ispartalı rakibini 16 - 1 yenerek ikincilik kürsüsüne çıktı.

Tavşanlılı Teknik Ekip Yönetici Mustafa Uzun, Milli Antrenör Arif Dündar Turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlayarak döndüler.

1885 Tavşanlı Spor Kulübü’nde görevli Milli Antrenör Arif Dündar, “ Isparta’nın Gelendost ilçesinde düzenlenen Anadolu’nun Tapusu Miryokefalon Kupası İller Arası Turnuvasında sporcularımız iyi bir başarı sergilemiş olup her kategoride kürsüye çıkarak madalya aldılar. Sporcular acısından bundan sonraki turnuva ve Türkiye Şampiyonalarında neler yapabileceklerini gördük. Bundan sonra çalışmalarımızı ona göre sürdürüp önümüzdeki şampiyonalara hazırlanacağız. Gelendost İlçe Belediye Başkanlığı ve Taekwando İl Temsilciliği bizleri çok güzel karşılayıp ilgilendiler. Verimli bir turnuva oldu“ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.