MİNİK ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 17:28:04
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2620 okunma
Google News
 
 
Trafik haftası dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı'da da bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Tavşanlı Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikler kapsamında ana okulu öğrencilerine trafik eğitimleri veriliyor.
 
Emniyet Müdürü Turgay Temel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Solmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Taşpınar ile Mehmet Orhan, Bölge Trafik Amiri Ali Mert ve Zabıta Trafik Şefi Kenan Karakaya'nın Hayme Ana Anaokulu'nda katıldığı derste toplam 135 minik öğrenciye trafik kuralları eğlenceli videolar eşliğinde anlatıldı.
Çocuklara büyükleri tarafından boyama kitabı hediye edilirken eğitimler Hande Gül ve Süleyman Yılmaz Ana okullarında devam edecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.