MHP Kadın Kollarından Eskişehir'de Ziyaret

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 06.06.2016 09:18:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3246 okunma
Google News

 

MHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, MHP Elazığ Kadın Kolları Teşkilatı’nı, kahvaltıda ağırladı. Kütahya Kadın Kolları Başkanı Kadriye Kara ve yönetimini il teşkilatında ağırladı.

Program hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, Kütahya MHP Kadın kolları başkanı ve yönetimini Eskişehir de ağırlamaktan gurur ve keyif duyduklarını dile getirdi. Başkan Alkan, “MHP Kadın Kolları teşkilatları sanki yarın seçim olacakmış gibi, seçim çalışmalarına hazırdır ve bu kapsamda Kütahya Kadın Kolları Teşkilatı’yla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. MHP Eskişehir ve Kütahya Kadın kolları birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olacaktır. KISACASI ESKİŞEHİR VE KÜTAHYADA HANIMLAR AYAĞA KALKMIŞTIR.”dedi.

Şehirleri eve benzettiğini belirten MHP Kütahya Kadın Kolları Başkanı Kadriye  Kara, siyaset arenada komşu ii Eskişehir’in bütün hanımları ile el ele vereceklerini kaydederek, “MHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan ve yönetiminin misafiri olduk.”dedi.  Kara açıklamasın da şu bilgilere de yer verdi.

  Kızılcahamam' da yapılan MHP çalıştayında tüm illerin kadın kolları bir araya gelmiş ve vesile ile başkanlar birbirleri ile tanışıp, kucaklaşma imkânı bulmuştu. Hepimiz bu vesileyle tanıştık. KIZILCAHAMAM da kurulan dostlukları devam ettirebilme adına MHP Kütahya Kadın Kolları olarak bir program geliştirdik ve bu program çerçevesinde komşu il kadın kollarını ziyaret etmeyi eyleme dönüştürdük. İlk misafir olacağımız il olarak, MHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan ve yönetimini ziyaret ettik. Ben de bir ilki ben gerçekleştireyim istedim ve illerarasi kadın. kolları istişare toplantılarını başlattım Eskişehir kadın. kolları başkanı Kadriye Alkan ve yönetimi, Kütahya ekibini.çok güzel ve samimi bir şekilde karşıladılar. Alkan ve arkadaşlarına bu vesile ile teşekkürlerimi sunarım. Eskişehir de ilk olarak MHP İl teşkilatında toplandık. Sonra esnaf gezileri gerçekleştirip, sohbetler ettik Daha sonra da iki kadın kolları el ele ve gönül gönüle verip, Eskişehir’in tarihi ve turistik mekânlarını gezdik. İnşallah Ramazan bayramından sonra da MHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan ve yönetimini Kütahya’da ağırlayacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.