Metin Bulut’tan Tavşanlı Ziyareti

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ VE AYNI ZAMANDA BÖLGE KOORDİNATÖRÜ METİN BULUT TAVŞANLI’YA GELEREK BAZI ZİYARET VE TEMASLARDA BULUNDU. METİN BULUT “TAVŞANLI’YA HAYRAN KALDIM. BURASI POTANSİYELİ YÜKSEK VE GÜÇLÜ BİR İLÇE” DEDİ

Gündem Yayın: 29 Eylül 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2016 10:35:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4104 okunma
Google News


 

AK Parti Elazığ milletvekili ve bölge koordinatörü Metin Bulut bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tavşanlı’ya geldi. İlk önce AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Bulut’u ilçe başkanı Hilmi Gümüş, Belediye Başkanı Mustafa Güler, belde belediye başkanları ve partililer karşıladı. Burada ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan ve partililerle sohbet eden Metin Bulut, AK Parti kurulduğundan ve ilk seçime girdiğinden bu tarafa Tavşanlılıların yüksek oranda desteğini gördüğünü, seçim sonuçlarının her zaman kendilerini memnun ettiğini ifade ederek teşkilat yönetimlerine ve partililere teşekkür etti.
Daha sonra AK Parti il başkanı Ali Çetinbaş ve beraberindeki heyet ile birlikte Tavşanlı Belediyesini ziyaret eden Metin Bulut’u belediye başkan yardımcıları ve daire amirleri karşıladı. Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçenin potansiyeli ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, hedeflerinin Tavşanlı’yı ülke hedefleri doğrultusunda 2023’e hazırlamak olduğunu kaydetti. Başkan Güler konuşmasında “Görevi devraldığımızda 17 milyon bütçemiz vardı. Bugün bütçemizi 70 milyon TL’ye yükselttik ve alt yapı çalışmalarını kararlılıkla tamamladık. 1989 yılında ilçenin temel sorunu olarak gösterilen 5 madde vardı. 2009’da göreve geldiğimizde bu 5 madde hala konuşuluyordu. Bu sorunları çözdük ve Tavşanlı’yı 2023 vizyonuna hazır hale getirdik. Tavşanlı hızla büyüyen bir ilçe OSB konusunda da önemli adımlar atıyoruz. Gelecekte daha yaşanabilir ve gelir düzeyi yüksek bir ilçe olacağız” ifadelerini kullandı.
Elazığ milletvekili ve bölge koordinatörü Metin Bulut ise ilçeye ilk girdiği andan itibaren potansiyeline hayran kaldığını söyleyerek “Tavşanlı ilçemiz bir çok ilimizin önüne geçmiş durumdadır. Burası nüfusuyla, coğrafi konumuyla çok güzel ve büyük bir ilçe. Siyasi açıdan da partimizin kalelerinden biridir. İlk seçime girdiğimiz andan itibaren her seçimde yüksek oranda destek alarak Cumhurbaşkanımıza ve partimiz hükümetlerine güç katmıştır. Belediye Başkanımızı da kararlı ve etkin çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Tavşanlı’yı çok sevdik ilgi, alakalarından dolayı parti teşkilatımıza ve belediyemize teşekkür ediyorum” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.