Mehmet Demir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Açıklama Yaptı

Mehmet Demir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Açıklama Yaptı

Siyaset Yayın: 21 Mart 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2015 16:49:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3433 okunma
Google News

Mehmet Demir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Açıklama Yaptı

Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, “Bugünümüzü borçlu olduğumuz büyüklerimize, sahip çıkmak ve korumak hepimizin asli görevidir” ifadesini kullandı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, Yaşlılar Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Büyüklere sahip çıkmanın ve korumanın herkesin asli görevi olduğuna vurgu yapan Mehmet Demir, “Saçı sakalı ağarmış yaşlı Müslümana saygı gösterip ikram etmek, Allah’a saygıdandır. Peygamber Efendimizin (S.A.V) hadisinden yola çıkarak bugünümüzü borçlu olduğumuz büyüklerimize sahip çıkmak, korumak hepimizin asli görevleridir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün değerli büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Demir’in esnaf ziyaretleri de devam ediyor. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Demir, kendilerinin sorunlarını dinliyor. Demir ayrıca kahvehanelere de giderek buradaki vatandaşlarla da sohbet ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.