KÜTBO YÖNETİMİNDEN TAVŞANLI TSO'YA ZİYARET

Gündem Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 13:25:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2163 okunma
Google News

KÜTBO YÖNETİMİNDEN TAVŞANLI TSO'YA ZİYARET 

Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, ve Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Üyeleri TTSO'ya  nezaket ziyaretinde bulundular.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe , Meclis Başkanı İlhami Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahibi olarak hazır bulundu.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, İlimizde tarım, hayvancılık ve sanayi alanlarında kalkınmanın sağlanması için il ve ilçelerde güç birliğinin sağlanması gerektiğini belirterek, TOBB gibi güçlü bir kurumun çatısı altında bulunan İl-İlçe Oda ve Borsanın bunu en etkin şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Gültekin , KÜTBO vizyonu gereği, İl ve ilçelerimizde katkı sağlayacak projeler geliştirilmesi için işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

Tavşanlı TSO proje ve faaliyetlerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, oluşturulacak sinerji ile bölge kalkınmasına yönelik çalışmalara hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Davut Efe , KÜTBO Heyetine teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunumu ve hediye takdimi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.