Kütahya Yeni Tıp Fakültesi Binasına kavuşuyor

Kütahya Yeni Tıp Fakültesi Binasına kavuşuyor

Eğitim Yayın: 20 Nisan 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 20.04.2015 09:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4062 okunma
Google News

Kütahya Yeni Tıp Fakültesi Binasına kavuşuyor

Kütahya Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu yeni yapılan Tıp Fakültesi  binasında incelemelerde bulunarak bir açıklama yaptı.

Kavuncu yeni yapılan Tıp Faültesi binası hakkında şunları söyledi:

"Dumlupınar Üniversitesi içerisinde bulunan Tıp Fakültemiz 2007 yılında kurulmuş ve ilk öğrencisini 2009 yılında almaya başlamış olmakla birlikte çevre Üniversiteler ile kıyaslandığında ne yazık ki beklenen gelişme ve performansı gösterememişti. Tıp Fakültesi gerek nitelikli sağlık hizmeti açısından gerekse de sağlayacağı katma değerler yönüyle Kütahya’mızın en önemli açılımlarından birisidir. Daha önce profesörsüz eğitim veren az sayıda ki Tıp Fakülteleri arasında sayılırken son senelerde öğretim üyesi kadrosunu giderek genişletmiş, profesör ve doçent hocalarımızı kadrosuna katmıştı. AK Parti iktidarımızın gücü ile Üniversitemize sağladığımız yıllık bütçe 160 milyon TL ye kadar yükseldi ve böylece senelerdir ihtiyacı olan alt yapı yatırımlarını yapma imkanı verdi. En önemli ihtiyaçlardan birisi de Tıp Fakültesi binasıydı. Nihayet Üniversitemiz yeni Tıp Fakültesine kavuşuyor. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, Genel Sekreterimiz ve Daire Başkanlarımız ile birlikte yeni hizmet binamızı gezdik. Modern morfoloji ve temel bilimler laboratuarları, derslikler, öğretim üye odaları, idari binaları ile çoğu Tıp Fakültesinde bulunmayan yeni binamız ile bir akademisyen olarak da gurur duydum. Önümüzdeki günlerde resmi açılışını yapacağımız Fakültemiz gelecek eğitim döneminden itibaren öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimize hizmet verecek. Kütahya’mıza, Üniversitemize hayırlı olsun."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.