Kaymakam Kara yapılan çalışmaları inceledi

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2017 12:32:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3110 okunma
Google News

Kaymakam Kara yapılan çalışmaları inceledi

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara köylerde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek muhtarlarla bölgesel toplantı gerçekleştirdi.

Tavşanlı ilçesine bağlı Kütahya yolu üzeri ve Yaylacık bölgesi 15 köy muhtarı ile toplantı gerçekleşti.

Çobanköy, Örenköy, Devekayası, Şenlik, Gümüşgölcük ve İsa Köyü ziyaret eden Kaymakam Yüksel Kara, çevre köylerle toplantı gerçekleştirerek buralarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak, yapılan hizmetler incelendi ve köylerde ihtiyaçlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam Kara, Şenlik Köyünde gerçekleştirdiği ziyarette burada yapımı devam eden 300 kişilik Düğün salonunda incelemelerinde bulundu. Gümüşgölcük Cami onarımı, umumu wc yapımı gasil hane ve köy odası incelemelerde bulunuldu.  Daha sonra Çobanköy’de 700 kişilik Düğün salonu bahçe tanzimi ve düğün salonu tanzimi incelendi. Ardından Devekayası Düğün salonu yapım işi incelemelerinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçe Özel İdare Müdürü Necati Derin, İl Genel Meclisi üyeleri Bilal Kıyak, Osman Oral, Mustafa Altınbay, Mehmet Çetin ve köy muhtarları yer aldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.