Karate müsabakalarından derece ile döndüler

Spor Yayın: 15 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.03.2018 11:08:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2883 okunma
Google News

Karate müsabakalarından derece ile döndüler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden öğrenciler Karate'de başarılı dereceler ile döndüler.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü'nden 7 sporcu katıldı.

 Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü, öğretmenleri Mustafa Oğulcan Alımcı antrenörlüğünde,  Hüsnü Durmuş, Zeliha Duymuş, Hilal Efe, Demirhan Karaçoban, İremsu Bilgi, İlknur Tetik ve İrem Esen ile Kütahya ilini temsil ettiler.

Kısa zamanda Ege bölgesi başta olmak üzere, uluslararası maçlarda önemli başarılar elde eden Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü sporcuları, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde iyi dereceler elde ettiler.

Düzenlenen müsabakada kendi kategorilerinde Hüsnü Durmuş birinci, Zeliha Duymuş İkinci, İrem Esen üçüncü, İremsu Bilgi Beşinci, İlknur Tetik beşinci oldular.

Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı, "Sporcularımız hem derslerinde hem de Karate'de başarılı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tavşanlı'da ilkleri gerçekleştiriyorlar. Amacımız Tavşanlı'yı hem ülkemiz hem de yurtdışında temsil etmektir. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz ve Tavşanlı'mızın adını duyurmak, daha fazla çocuğumuzun spora katılım sağlaması için herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.