Kar Küreme ve Temizleme

Kar Küreme ve Temizleme

Gündem Yayın: 06 Ocak 2015 - Salı - Güncelleme: 06.01.2015 18:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2952 okunma
Google News

Kar Küreme ve Temizleme

 

 

Tavşanlı Belediyesi ekipleri karla mücadele için durmaksızın çalışmalarını sürdürüyorlar.

Belediye ekiplerinin  çetin geçen kış şartlarında devam eden kar yağışlarından dolayı kapanan yollarda ve yaya yollarında kar küreme ve tuzlama işlemlerini yaparak yaşanabilecek olan olası problemleri ortadan kaldırmak adına geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyorlar. Konuyla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler;

“ Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına durmaksızın devam ediyorlar. Kapanan yolları açarak sürekli olarak tuzlama işlemleri devam ediyor. Bu sene önceki yıllara göre daha yoğun yağışlı bir kış geçirmekteyiz ve ekiplerimiz olası sorunları önlemek adına hazırda beklemekte ve çalışmalarını sürdürmekte. Çalışmalarımız yağışlar sonlanasıya kadar devam edecek ve bu süre zarfında Tavşanlı halkının olası sorunlara karşı dikkatli olmasını temenni ederim.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.