Kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Asayiş Yayın: 04 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 04.07.2017 07:46:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3564 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde telefon kablolarını çalmaya çalışan hırsızlar, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.  
  Tavşanlı ilçesine bağlı Değirmisaz ile Kızılbük köyleri arasında kablo hırsızlığı yaptığı tespit edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
  Edinilen bilgiye göre, önceki gün gece geç saatlerde devriye görevinde bulunan  Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Karakol ekipleri, Değirmisaz köyü yakınlarındaki arazide hareketlilik tespit etti. O sırada ellerinde araç gereçlerle kabloları çalmaya çalışan hırsızlar, devriye gezen jandarma ekiplerini fark ederek, otomobille kaçmaya çalıştı. Hırsızları takip eden jandarma ekipleri, kısa bir kovalamacının ardından Ö.K. ile A.S.K isimli iki kardeşi kıskıvrak yakaladı.
  Ekiplerin bölgede yaptıkları incelemede, hırsızlıkta kullanılan bir adet merdiven, akü, lazer metre, spiral, eldiven, makas ve 700 metre kablo bulundu.
  Şebeke olduğu öğrenilen 2 kardeşin daha önce de benzer hırsızlıklar yaptığı belirtilirken, mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.