İş Güvenliği Eğitimi Verildi

Yayın: 06 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.02.2019 19:21:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2174 okunma
Google News
BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
 
Belediye personelinin iş kazalarına karşı bilgilendirilmesi maksadıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim programı Kültür Sarayında gerçekleştirildi. İki gün sürecek eğitimlere tüm belediye personeli iştirak etti. İş güvenliği uzmanları tarafından verilen bilgilendirmede iş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumluları, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıklarının sebepleri, kaza yaralanma ve hastalıktan korunma teknikleri anlatıldı. 
İş güvenliği uzmanlarının dikkat çektiği hususların en önemlisi “İşinizi yaparken her zaman riskleri göz önünde bulundurun ve üzücü olaylara davetiye çıkartmayın” oldu
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.