İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN SAĞLAM’A ZİYARET

Gündem Yayın: 05 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 05.04.2018 16:01:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2330 okunma
Google News

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN
BAŞKAN SAĞLAM’A ZİYARET
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mevlüt Yıldız ve beraberindeki heyet Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’ı ziyaret ettiler
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’a ziyarette bulunan, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mevlüt Yıldız ve berberindeki heyet, İl Sağlık Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldız’a ziyarette, Rabia Girgin, Özlem Alp, Yunus Deniz ve Samet Örgün eşlik etti. Sağlık alanında Kütahya’da önemli çalışmalar yapıldığını söyleyen Yıldız, basının önemine dikkat çekti. Yapılan faaliyetlerin halka duyurulması anlamında yerel basının çok önemli bir görevi olduğunu söyleyen Yıldız, Başkan Sağlam’ı Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Salı günü saat 20.30'da Kütahya Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan ‘Şifa-i Nağme Kahramanlık Türkü ve Şiir Gecesi’ne davet etti. İl Sağlık Müdürlüğü heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sağlam, Başkan Yıldız’a ve ekibine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.