İki kardeş yanyana toprağa verildi

Asayiş Yayın: 25 Aralık 2016 - Pazar - Güncelleme: 25.12.2016 17:11:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3340 okunma
Google News

İki kardeş yanyana toprağa verildi.
Kütahya’da sobalı bir evde çıkan yangından hayatını kaybeden biri 6 dieğir 3 yaşındaki iki kardeş gözyaşları arasında annesinin köyünde toprağa verildi.

Kütahya’da Börekçiler Mahallesi Üçler sokakta bulunan sobalı evde henüz bilinmeyen bir neden den dolayı yangın çıkmıştı. Çıkan yangında evde yalnız oldukları öğrenilen 6 yaşındaki Berat ve 3 yaşındaki Berkay kardeşler alevlerin arasında kalarak hayatlarını kaybetti. Söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından ambulansla önce DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna oradandan otopsi için Bursa Adli Tıp kurumuna gönderilen kardeşler bugün öğle namazının ardından Hisarcık ilçesine bağlı Yukarıyoncaağaç köyünde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında köy mezarlığına defneldi.

Cenazeye Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti Hisarcık ilçe başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri ile köyüller ve vatandaşlar katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.