HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME

Gündem Yayın: 13 Nisan 2017 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2017 17:51:50
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3638 okunma
Google News

2016 yılı yatırım programına alınan Kütahya Valiliği yeni hizmet binasında temel atma ve hafriyat çalışmaları başladı. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcısı Sedat Oktar eşliğinde inşaat alanında incelemelerde bulundu, yetkililerden son duruma ilişkin bilgiler aldı. 

Çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Vali Nayir, “Hükümet konağımızın yeni yapılacak olan yerindeki hafriyat çalışmalarını yerinde gördük, alınan tedbirlere baktık. Varsa bir sıkıntıları onlar değerlendirelim dedik. Hamdolsun bir sıkıntımız yok. Çalışmalarımız beklediğimizden de hızlı devam ediyor, inşallah en kısa zamanda bitirip, kent meydanını daha geniş hale getirecek, buradaki çalışmaları tamamlayacak ve yeni binada daha verimli hizmet yapacak alanlara kavuşmuş olacağız” dedi.

Kütahya Hükümet Konağı hizmet binası bodrum, zemin+dört kattan oluşacak olup 5 bin 414,36 m2’lik arsa üzerine inşa edilecektir. Toplam inşaat alanı 9 bin 400 m2’dir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.