HİSARCIK'TA OKUMA BAYRAMI PROGRAMI

Eğitim Yayın: 27 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 27.05.2018 15:16:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2962 okunma
Google News

Sergilerin açılışını yapan Hisarcık Kaymakamı Tuncay KARATAŞ , Şube Müdürü Mehmet Ali ÖZDEMİR, Daire Amirleri Ve Okul Müdürleri öğrencilerin çizmiş oldukları resimlerden övgüler yağdırdılar. Anasınıfı sergisini de gezen misafirler küçük öğrencilerin ellerinden çıkan etkinlik ve çalışmaları incelediler. Daha sonra 1/A sınıfının hazırlamış olduğu OKUMA BAYRAMI PROGRAMI sunuldu.

Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ ; "Öncelikle Anasınıfı  Öğretmenimiz Meliha DEMİRCAN’a, 1/A Sınıfı Öğretmenimiz Ayhan ERKALP’e, Resim Öğretmenimiz Raziye UYSAL’a ,öğrencilerimize Ve Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ‘ dedi. Anasınıfı öğrencilerimizin ellerinden çıkan etkinlik ve çalışmalar, 1/A sınıfımızın okumaya geçişinin kutlanması ve programı bile kendilerinin sunması , DYK Kursları kapsamında açmış olduğumuz resim sergisinde çocuklarımızın sanatsal yetenekleriyle ortaya çıkardıkları gerçekten takdire şayandı.

Kılıç; "Okulumuz eğitim kalitesi anlamında İlçemizin önde gelen okullarından biri olmasının yanında Eğitimin olmazsa olmazı sosyal sportif ve sanatsal anlamda da en iyisi olmayı hedefliyor... Çünkü biz hiçbir zaman kendimizi bir köy ortaokulu olarak görmedik. Öğretmen kadromuzla ve öğrencilerimizle yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bir çocuğun sosyalleşme süreci, etrafında kendinden başka insanların olduğunu fark ettiği anda başlasa da esas süreç, çocuğun yaşıtlarıyla iletişim kurduğu, paylaşımlarda bulunduğu okul dönemiyle gerçekleşir. Okula başlandığı ilk günlerde çocukların hep birlikte katıldıkları sosyal etkinlikler, onların öncelikli olarak, grup içinde birey olarak var olma durumlarına katkıda bulunur.

Bu bağlamda 2017/2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize yönelik okul içi ve okul dışı sosyal sportif ve sanatsal etkinliklerimizden bazıları şunlardır.

Ekim ayı içinde, AŞURE GÜNÜ, 8. Sınıflarımızla Kütahya da  ki nitelikli okullara gezi, 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA günü kapsamında gece programı , Nevruz bayramını çeşitli etkinliklerle kutlanması, BURSA nın çeşitli tarihi yerlerine ve Bursa Bilim Merkezine gezi, TAHTA ARABA YARIŞMALARI, 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI ve bugün ki OKUMA BAYRAMI, ANASINIFI YIL SONU SERGİSİ VE ORTAOKULLAR RESİM SERGİSİ.

Sportif alanda ise, 23 NİSAN haftası münasebeti ile Okulum öğrencilerine yönelik dart, hemsball, minyatür kale, masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenledik.

Ayrıca yıldız kızlarda, minik erkeklerde ve satranç miniklerde Hisarcık VE emet 1.si olarak ilçemizi Kütahya’da  temsil ettik. 
Özetlemek gerekirse HASANLAR İLK/ORTAOKUL idareci öğretmen ve öğrencileri olarak  hem eğitim hem de sosyal faaliyet anlamında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.