HİSARCIK ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

HİSARCIK ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eğitim Yayın: 25 Mart 2016 - Cuma - Güncelleme: 25.03.2016 10:47:38
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
4869 okunma
Google News


Kütahya Hisarcık Atatürk İlkokulu öğrencileri Yaşlılar haftası sebebiyle Müdür Yardımcısı Pelin Solak nezaretinde ilçede bulunan yaşlıları ziyaret ettiler.
Ellerindeki hediyelerle birlikte ziyarette bulunan öğrencilerin bu örnek davranışı büyüklerin duygusal anlar yaşamasına sebep oldu.Öğrencilerin tek tek ellerini öptükleri büyükler, yeni yetişen nesile böylesi güzel uygulamaları yaptıran öğretmenlerimize ve bizleri ziyaretleriyle çok memnun eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz dediler.
Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak yaptığı açıklamada' Öğrencilerimizle birlikte yaşlı ziyaretinde bulunduk.Bu ziyaretlerdeki amacımız büyüklerine saygılı ve yardımcı olmayı bilen bir nesil yetiştirmeyi hedeflemek.Gittiğimiz ziyaretlerde büyüklerimizin çok mutlu ve memnun olduklarını gördük.Onların hayır dualarını aldık. Verdiğimiz hediyelerle onların yaşlılar haftasını kutladık. Öğrencilerimiz onların nasihatlarını dinleme imkanı buldu dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.