HERKES İÇİN SPOR GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİ

Spor Yayın: 31 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2017 11:41:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4135 okunma
Google News

HERKES İÇİN SPOR GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİ

7’den 77’ye kadar her yaşta ve her kesimdeki insanın yaşam kalitesini arttırmak, sağlık huzur ve mutluluğu ön plana çıkaracak spor kültürünün yaygınlaştırmak amacı ile kurulan Herkes İçin spor Derneği yönetim kurulu görev dağılımı yaptı
Geçtiğimiz günlerde 1. Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Herkes İçin spor Derneği yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda ilk olarak görev dağılımı gerçekleştirilirken, Başkanlığa Fatih Kölgeli, Başkan yardımcılığına Murat Cengiz, Genel Sekreterliğe Münevver Karabulut, Mali Sekreterliğe Efrahim Alkın, Basın ve Halkla ilişkiler sekterliğine Erkan Sağlam,  Örgütlenme Sekreteri Mestan Koca ve Eğitim Sekreteri Halit Harmancı oldu. Yapılan görev dağılımının ardından Herkes İçin spor Derneği yönetim kurulu görev dağılımın ardından ise Dernek binasının belirlenmesi, yapılacak çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmede bulunuldu. Başkan Fatih Kölgeli, amaçlarının her yaştan ve her kesimden insanın yaşam kalitesini artırmak, sağlık, huzur ve mutluluğunu ön plana çıkarmak olduğunu söyledi.  Bu doğrultuda projeler üretmek için çalışacaklarını ifade eden Kölgeli “Aslına baktığımızda önümüzde çok geniş alternatiflerimiz var. Bizim bunları birlikte değerlendirip ortak görüş ve önerileri de alarak hayata geçireceğimize inanıyorum. Bizleri bu göreve layık gören herkse teşekkür ederim” dedi. 
Herkes İçin Spor İl Temsilcisi Ali Akyol’da Kütahya’da derneklerini kurduklarını ve her yaştan ve her kesimden bireyleri spor yapmaya davet ettiklerini vurgulayarak “ Spor yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun, insanların eğlenmesi, kaynaşması, kendilerini iyi hmesi için iyi bir yol. Yönetim kurulu ile birlikte güzel çalışmalar imza atacağımıza inanıyorum.  Federasyon başkanımız her zaman bilzere destek çıkacaklarını ifade etmişlerdir. İnşallah önümüzdeki günlerde de kendisini Kütahya’da ağırlamak isteriz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.