Hastalar Taburcu Edildiğinde

Hastalar Taburcu Edildiğinde

Sağlık Yayın: 10 Eylül 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 10.09.2014 11:08:22
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3307 okunma
Google News

HASTALAR TABURCU EDİLDİĞİNDE EVLERİNE VEYA OTOGARA KADAR GÖTÜRÜLECEK

 

Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu kısa bir süre önce hizmete açılan Tavşanlı Devlet Hastanesi’ni gece yarısı denetledi.

Kütahya AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural  Kavuncu; 

“Devletimiz bu hastanelerimiz için gerek bina inşaatı, tefrişatı gerekse de ileri teknoloji cihaz donanımlarına ciddi harcamalar yapıyor. Ancak ne kadar güzel bir hastane yaparsanız yapın her şey öncelikle insan faktörüne dayanıyor. Biz de hastanemizin bu kalitesine yakışır bir hizmeti de sunabilmek arzusundayız. Bugün gece yaptığımız denetim ile hasta ve hasta yakınlarımızla birebir görüşme fırsatı bulduk, onları dinledik, sağlık personelimiz ve doktorlarımız ile görüştük. Hastanemizin değişik bölümlerini bizzat denetledik. Nitekim güvenlik, sağlık hizmetleri ve diğer hasta hizmetleri açısından bazı sorunları tespit ettik, bunların çözümü için bazı planlamalar yaptık.

İl Sekreterliğimiz tarafından yapılan bir planlamanın hemen uygulamaya geçilmesi kararını aldık. Buna göre yataklı tedavi hizmeti veren tüm hastanelerimizden taburcu olan hastalarımız hastanenin bulunduğu il/ilçe merkezlerinde oturuyorlarsa evlerine, başka bir yerleşim yerinde oturuyorlarsa otogara kadar hizmet araçlarımızla götürülüp bırakılacaklar.  Bu hizmetin de tüm Kütahya’lı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ederim.  “

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.