Güvenlik tedbirleri alındı

Asayiş Yayın: 02 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.01.2019 12:48:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2153 okunma
Google News

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşı güvenlik önlemleri kapsamında 31.12.2018 günü sabah saat 08:00 den  01.01.2019 günü sabah saatlerine kadar halkın yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak ve meydanlarda, ilçe giriş ve çıkışlarında, alışveriş merkezlerinde, eğlence mekanlarında,kafe ve kıraathanelerde kontrol ve uygulamalarını sürdürdüler. 

 

Asayiş ve trafik ekipleri,  yaya ve motorize devriye olarak yaptıkları  denetim ve uygulamalarda, 2 aranan şahısı yakaladılar. Dur ihtarına uymayan alkollü ve ehliyetsiz sürücü kaçamadı. 

Yapılan uygulama ve denetimlerde 3 umuma açık yer ve 2 kıraathane GBT ve asayiş uygulaması yapıldı. Ayrıca yaya olarak takviye ekiplerce toplamda 114 şahıs GBT sorgulamasından geçti.İki adet arama kaydı olan şahıs yakalanarak adli mevkilere sevkedildi. Trafik yönünden yapılan denetimlerdekontrol edilen 36 araçtan, 9’una toplam 8,654,00 TL idari para cezası uygulandı.

Motorize ekiplerin devriyesi sırasında şüphe üzerine durdurulmak istenen bir araç dur ihtarına uymaması sonucu kovalamaca yaşandı. Akabinde araç ve içindeki şahıslar ile birlikte yakalanarak, araç sürücüsüne trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan adli işlem başlatıldı. Alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 7,100,00 TL idari yaptırım uygulandı.

İlçe önlemleri haricinde bölge trafik ekiplerince de ilçe çıkışında yapılan uygulamada toplamda 69 araç kontrol edilerek, 14 araca 4 . 944,00 TL idari yaptırım uygulandı.

İlçe emniyet müdürlüğütarafından  halkın huzur ve güvenliği için yılbaşı önlemleri kapsamında denetim ve kontrollerin devam ettiği öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.