Gülseven Sokak Kaldırım Taşı Çalışması

Gülseven Sokak Kaldırım Taşı Çalışması

Gündem Yayın: 25 Mart 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2015 13:11:31
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
3036 okunma
Google News

Gülseven Sokak Kaldırım Taşı Çalışması      

 

 

                 Üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri ekipleri tarafından geçen sene alt yapı çalışmaları tamamlanan Gülseven Sokak ve civarında üst yapı çalışmaları başlatılmış olup, beton parke ile yol kaplaması yapılmaktadır.Ayrıca belediye ekipleri, Armağan sokakta da yol genişletme çalışmalarına başlamıştır.

                Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ; ’’Geçen sene alt yapı çalışmaları bitirilen Gülseven Sokak ve civarında şimdi de üst yapı çalışması olarak kaldırım taşlarının döşenerek, caddenin görünümünün estetik ve kullanım açısından halkımıza daha yararlı hale getirilmesi amaçlanmıştır.Bir diğer alt yapı çalışması tamamlanan sokağımız Armağan sokakta ise yol genişletme çalışmaları başlatılmıştır.Bu çalışmalar en kısa sürede bitirilip, halkımızın kullanımına sunulacaktır.Şimdiden halkımıza ve cadde sakinlerine hayırlı olsun.’’ dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.