GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA KARİYER PLANLAMA GÜNLERİ

Eğitim Yayın: 25 Mart 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 25.03.2017 18:06:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4533 okunma
Google News

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA  KARİYER PLANLAMA GÜNLERİ KAPSAMINDA
“TÜRKİYE’DE SİGORTA SEKTÖRÜ”  KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
    Dumlupınar Üniversitesi Gediz MYO’ da,  “Bankacılık ve Sigortacılık” bölümünde okuyan 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı “Türkiye’de Sigorta Sektörü“ konulu seminer düzenlendi. Kariyer Planlama Günleri kapsamında düzenlenen ilk seminerde “Türkiye’de Sigorta Sektörü “ başlığı altında “ Sigortacılığın geçmişi, günümüzde sigortacılığın önemi,  sigortacılığın geleceği ve sigortacılık sektöründe istihdam olanakları“ konusunda seminer düzenlendi. Öğretim Görevlisi Mehmet Mutlu tarafından düzenlenen seminerde konuşmacı olarak katılan ES Sigorta Aracılık Hizmetleri Acente Sahibi Sedat Kabaağaç  hazır bulundu.
  Sedat Kabaağaç gerçekleştirdiği seminerde bankacı veya sigortacı olmaya aday öğrencilere, kendilerini mesleki olarak hangi konularda yetiştirmeleri gerektiği, iş hayatına atıldıklarında karşılaşacakları zorluklar gibi konularda deneyimlerine dayanarak önerilerde bulunarak kendisinin de yaşadığı örnek olaylardan kesitler aktardı. Son olarak soru-cevap kısmında öğrencilerin soruları cevaplanmış, sorulan sorulara doğru cevap veren öğrencilere hediyeler dağıtılarak seminer verimli bir şekilde tamamlanmış oldu. Sedat Kababağaç  okulumuzun talebine gösterdiği olumlu yaklaşım ve gerçekleştirdiği sunum için Gediz MYO adına, Öğretim Görevlisi Mehmet Mutlu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
  Sedat Kabaağaç öğrencilere yaptığı teşekkür konuşmasında üniversite öğrencileriyle ve diğer bir anlamda gelecekteki meslektaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.