GEDİZ EMNİYET MÜDÜRÜ, EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE

Gündem Yayın: 06 Nisan 2018 - Cuma - Güncelleme: 06.04.2018 18:46:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2651 okunma
Google News

GEDİZ EMNİYET MÜDÜRÜ, EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünde Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret etti.

 

Gediz Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen ziyarete, Belediye Meclis Üyeleri Rıza Köylü, Erol Altıntaş, Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir katıldı.

 

Emniyet Müdürü Barış Tosun; “Belediye Başkanımız Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünde ziyaret ettik. Belediye Başkanımız teşkilatımıza her zaman desteklerini esirgemeyerek bizlerin yanında olmuşlardır, kendilerine teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu’da “Kamu düzenini koruyan kanunların uygulanmasında emniyet teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.

 

Vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Emniyet Teşkilatımızın Günü'nü kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.