GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI DAYINLAR İLKOKULU’NDAN

Gündem Yayın: 21 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2017 12:24:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5806 okunma
Google News

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI DAYINLAR İLKOKULU’NDAN CUMALİ SAY OLDU
 
Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dayınlar İlkokulu 4-A öğrencisi Cumali Say, Meryem Betül Kaval, Muhammed İkra Yıldırım ve Akın Kıymaz’ı Gediz Belediyesi Başkanlık Makamında ağırladı.
 
Başkanlık koltuğuna oturan Cumali Say ve çalışma arkadaşları Meryem Betül Kaval, Muhammed İkra Yıldırım ve Akın Kıymaz Gediz Belediyesinin eğitime verdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ettiğini ifade ettikten sonra, Gediz Belediyesinin Adnan Menderes Yaşam Parkındaki Gençlik Merkezi Projesinin Ankara da almış olduğu ödül için çok mutlu olduğunu ve gururlandığını dile getirdi. Başkan Cumali Say sözlerine ”Belediye Başkanımız Dr.Mehmed Ali Saraoğlu’na Gediz Belediyesi’nin Kültür Etkinliklerinden İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy’un ölümsüz eseri Safahat’ı Okuma ve Anlama yarışması düzenledikleri ve Safahat’ı gençlere sevdirdikleri için ayrıca teşekkür etti.
 
Belediye çalışmalarını ve hizmetleri noktasında daha farklı bir gözle inceleme ve anlama şansı bulduğunu belirten Başkan Cumali Say, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Başkan Cumali Say, Meryem Betül Kaval, Muhammed İkra Yıldırım ve Akın Kıymaz’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu “Çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle hayatımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu.
 
Gediz Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu günün anısına Başkan Cumali Say ve çalışma arkadaşları Meryem Betül Kaval, Muhammed İkra Yıldırım ve Akın Kıymaz’a hediye takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.