Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Gündem Yayın: 29 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 29.11.2018 09:53:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1899 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 15 Temmuz Şehitler Alt Geçidinde bulunan esnaflarımızı ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitler Alt Geçidinde bulunan esnaflarımızı işyerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnaflarımız ile sohbet ederek onlara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Düzenli aralıklarla esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretler yoluyla esnafların sorunlarını ve isteklerini daha yakından dinleme imkanı bulduklarını belirten Başkan Saraçoğlu; Şehrimizdeki esnaflarımızın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, Kütahyamızın büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir. Esnafımız sıkıntı yaşarsa, zor durumda kalırsa bu tüm şehri etkiler. İşte bu nedenler yüzünden esnafımızın sıkıntısı demek belediye olarak bizim sıkıntımız demektir. Küçük ve orta ölçekli esnaflarımız şehrimizde önemli bir istihdam alanı oluşturmaktadır. Buda yaşadığımız şehrin ekonomisine ciddi katkı demektir. Kütahyamızın gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Tüm hemşehrilerimiz gibi esnaflarımızda her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını belediyemize ileterek çok kıymetli bir görevi yerine getirmektedir. Esnafımızın, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek ve sıkıntılarını çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz, dedi.

Esnaf ziyareti esnasında esnaflarla birlikte işyerlerinde alışveriş halinde olan hemşehrileriyle de sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık eşlik etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.