ERKAN GÜRAL’A TEŞEKKÜR

ERKAN GÜRAL’A TEŞEKKÜR

Gündem Yayın: 30 Aralık 2014 - Salı - Güncelleme: 30.12.2014 12:22:02
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2417 okunma
Google News

KUTSO’DAN ERKAN GÜRAL’A TEŞEKKÜR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) meslek komiteleri, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a, Kütahya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

KUTSO Sosyal Tesisi Âlâ Restoran’da KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriile Meslek Komitesi Başkanları ve komite üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, TÜGİK Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuk oldu.

Kahvaltılı toplantının sonunda, Türk Milli Futbol Takımları Ana Sponsorluğu çerçevesinde KUTSO üyelerini Milli futbol takımı ile buluşturması, Kütahya’nın tanıtımına sağladığı katkılar ve şehrimize hizmetlerinden dolayı, Erkan Güral’a teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür plaketini KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraçve KUTSO 2.Meslek Komitesi Başkanı Halit Ceylan ile komite üyeleri, teşekkür belgesini KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu ile KUTSO 12.Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Akdemir ve beraberindeki komite üyeleri takdim etti.

KUTSO heyetine teşekkür eden Erkan Güral, “Bu vatanın evladı olarak, üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.