ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AŞURE İKRAM ETTİ

Yaşam Yayın: 23 Ekim 2016 - Pazar - Güncelleme: 23.10.2016 12:27:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3083 okunma
Google News

BEYAZAY ENGELLİLER SPOR KULUBÜ DERNEĞİ KÜTAHYA Şubesi Muharrem ayı dolayısıyla dernek binasında aşure dağıttı.

AK Parti Merkez ilçe başkanı Cevdet KORKMAZ, KÜTAHYA BEYAZAY Derneği şube Başkanı Halil BİLGİÇ ve KÜTAHYA BEYAZAY ENGELLİLER SPOR KULUBÜ DERNEĞİ üyelerinin tam kadro katıldığı Aşure dağıtım etkinliğinde başkan Ümran ÖZTÜRK kendi elleri ile evinde kaynatıp, dernek binasında yaptığı aşureleri yine kendi eli ile ikram ederken, AŞURE BİRLİK VE BERABERLİĞİN DİĞER ADIDIR.” Dedi.

BEYAZAY ENGELLİLER SPOR KULUBÜ DERNEĞİ KÜTAHYA Şubesi başkanı Ümran ÖZTÜRK tarafından bu yıl 200 kişilik aşure hazırlanıp, dağıtılırken Başkanı ÖZTÜRK, Muharrem ayının hayırlı olmasını temenni etti.

Dernek yönetiminin katkılarıyla bu yıl 200 kişilik aşure hazırlandığını kaydeden BEYAZAY ENGELLİLER SPOR KULUBÜ DERNEĞİ KÜTAHYA Şubesi Başkanı Ümran ÖZTÜRK, “200 kişilik aşureyi dernek binamızda üyelerimize, misafirlerimize ve vatandaşlara ikram ettik. Dedi.

Dernek olarak bu yıl ilk olarak Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram ettiklerini kaydeden Ümran ÖZTÜRK, Muharrem ayının önemine de değinerek “Muharrem ayı dolayısıyla aşurenin geleneklerimizde önemli bir yeri var. Bütün vatandaşlarımızın Muharrem ayı mübarek olsun” dedi.

Aşure etkinliğine katılan AK Parti Merkez ilçe başkanı Cevdet KORKMAZ, “Hicri yıl içerisinde en kutsal aylarımızdan biri olan, Allah’ın ayı olarak bilinen Muharrem ayında, BEYAZAY ENGELLİLER SPOR KULUBÜ DERNEĞİ KÜTAHYA Şubesi tarafından düzenlenen Aşure günümüz bütün Müslümanlara, bütün insanlığa hayırlı olsun. Birliğimizin, beraberliğimizin ve nice güzelliklerin devamı niyetiyle bu aşuremiz bir vesile olsun. Bu mübarek ayda tutulan oruçları Allah kabul etsin.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.