Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Çalışmaları

Gündem Yayın: 27 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 27.12.2016 16:01:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2960 okunma
Google News

Başkan Ümran Öztürk, Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Çalışmalarını Basın İle Paylaştı.

Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk tarafından Kütahya yerel basını ile bir araya gelme toplantılarının bir yenisi sabah kahvaltısı programı eşliğinde dernek binasında gerçekleşti.

Doruk Gazetesi, Gazete KIRKÜÇ, Demokrat Kütahya Gazetesi, Milliyet Gazetesi temsilcisi ve görsel basından KANAL 43 ile Kütahya Beyazay Derneği Başkanı Halil Bilgiç bir araya geldiği kahvaltı programında Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk derneğin 1 yıllık çalışma ve icraatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, 2017 yılında yapacakları çalışma ve projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve neler yapabiliriz adına düşüncelerini paylaştılar.

25 Ekim 2015 yılında kurulan ve 1 Ocak 2016 yılında Kütahya Beyazay Engelliler Spor Kulübü Derneği adı ile 48 üye ile kurulan ve Goolboll, Futtboll, Atletizim, Halter, Judo, yüzme gibi toplam 8 dalda sportif faaliyetlerde bulunan derneğin 18 Aralık 2016 tarihi itibari ile adının Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü olarak değiştirildiğini belirten Başkan Ümran Öztürk, Yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla yapmış olduğumuz genel kurul toplantımızla Kütahya Beyazay Engelliler Spor Kulübü Derneğimizin ismini Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Yeni ismimizin engellilerimize Derneğimize Kütahya mıza ve Türk sporuna hayırlı uğurlu olmasını diler nice zaferlere imza atmamızı temenni ederim.”dedi.

Bir araya gelme ve bir arada olmanın verdiği sohbet ve muhabbet eşliğinde Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk, dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgilendirme yaparak bir araya gelmenin ve birlikte bir şeyler üretmenin önemine vurgu yaptı.

Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü olarak genel amacımız dezavantajlı gruplar veya kişiler ve tüm engel grupları veya kişileri alanında yürütülen ve yürütülecek olan faaliyetlerin etkinleştirilmesi ve gerçekleştirilmesini sağlamak için çalışmalar yapmak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirlikleri yaparak destek vermektir.

Engelli gruplar veya kişilerle ve sağlıklı gruplar veya kişilerle birlikte her branşta ve parolimpik branşlarda her türlü spor faaliyetinde bulunmak yurt içi ve yurt dışı müsabakalara katılmak eğitim seminerleri, kurslar, düzenlemek ilgili özel resmi kurum ve kuruluşlarla, STK’lar ile işbirliği yapmak, organizasyonlar düzenlemek. Bu alanda çalışmalar yapan kurum kuruluşlara destek vermektir”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.