EMET MESLEK YÜKSEK OKULUNDAN 650 FİDAN

EMET MESLEK YÜKSEK OKULUNDAN 650 FİDAN

Eğitim Yayın: 06 Aralık 2013 - Cuma - Güncelleme: 06.12.2013 12:39:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3014 okunma
Google News

 

Dumlupınar Üniversitesine bağlı Emet Meslek Yüksek okulunda , okul çevresini yeşillendirmek amacı ile 650 fidan dikimi yapıldı. Okul idari personeli ve öğrencilerin birlikte katıldığı fidan dikiminde , öğrencileri Emet Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya yalnız bırakmadı.

‘’ Daha Yeşil Bir Kampüs ‘’ sloganı ile yapılan fidan dikim törenine , havanın çok soğuk olmasına rağmen büyük katılım vardı. Okul öğrencileri ile birlikte fidan diken ilçe kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ‘ bu anlamlı etkinliği düzenleyen okul yönetimini ve de bu soğuk havaya rağmen okul bahçesine gelen tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Burada yapılan fidan töreninin anlamı çok büyük. Çünkü ülkenin dört bir yanından ilçemize öğrenim için gelen öğrenciler burada, hep birlikte fidan dikecekler. Bu ülkemizin Edirne’den Hakkari’ye kadar bölünmez bir bütün olduğunun kanıtıdır. ‘ dedi.

Törende bir açıklama yapan Emet Meslek Yüksekokulu ( EMYO ) müdürü Cem Gültekin ise, Fidan dikimi için tüm yardımı esirgemeyen Emet Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.