Emet Göleti Planları Onaylandı Sıra Projede

Emet Göleti Planları Onaylandı Sıra Projede

Yaşam Yayın: 19 Nisan 2015 - Pazar - Güncelleme: 19.04.2015 09:33:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3319 okunma
Google News

Emet Göleti Planları Onaylandı Sıra Projede

 

Emet belediyesince şehre sağlıklı  içme suyu getirilmesi ve Köprücek mevkiinden getirilen su kaynaklarının maliyetlerinin  yüksek olması  gerkeçeleri ile Sorgun mevkine gölet yapılması projesi aşama aşama ilerliyor.

Plan ve Proje ihalesi yapılan ve Hidromak  firmasınca alınan ihale kapsamında çalışmaları devam eden Emet göletinde planların tamamlanarka onaylandığı projesinin ise tamamlanmak üzer eolduğu öğrenildi.

                Emet Belediye başkanı Mustafa KOCA Kütahyada yapılan il koordinasyon kurulu toplantısında  görüştikleri DSİ Eskişehir bölge müdürlüğü veDSİ Kütahya il müdürlüğü  konunun gerekli takiplerinin yapıldığını belirtti.

Başkan KOCA “SAĞLIKLI YOL ” parolası ile çıkılan yolda yerel yönetim olarka halka sağlıklı içme suyu kazandırma adına gerkeli çalışma ve takiplerin yapıldığını belirterek;”Gelecek nesillerimiz Emet’in arsenikli su  mücadelelerini hikaye olarak dinleyecekler.  Eskişehir DSİ Bölge müdürümüz Hayrettin BAYSAL  da Emet göleti projemize  gerekli ili ve desteği gösteriyorlar. Emet göletimizn tamamlanan planları bakanlıkça onaylandı.Projelendirmesi ise devam ediyor. Projeleride tamamlanarak onaylandıktan sonra, Sorgun mevkiinde gölet,arıtma tesis ve Emet’e kadar suyun nakli birlikte ihale edilecek. Daha öncede halkımza söz verdiğimiz gibi sağlıklı dağ suyu  vatandaşlarımızn evlerinde  akacak. Emet gündeminde uzun yıllar su problemi olmayacağı gibi, şuanki mevcut suları ilçeye getirme enerji maliyetleride ilçemiz halkına başka hizmetleri sunmak için kullanılacak.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.