Eğitim-Bir-Sen’de Seçim Heyecanı Başladı

Eğitim-Bir-Sen’de Seçim Heyecanı Başladı

Gündem Yayın: 29 Eylül 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 29.09.2014 06:03:39
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2538 okunma
Google News

Eğitim-Bir-Sen’de Seçim Heyecanı Başladı

Eğitim-Bir-Sen Kütahya şubesi 5. Olağan genel kurul öncesi delege seçimlerini gerçekleştirdi. Genel Kurulda şube yönetim kurulu ve diğer yönetim organlarını seçecek delegeler seçimle belirlendi.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya şubesi 5. Olağan kurul seçimleri için, merkez ilçede oy kullanacak 63 delege seçimle belirlendi. Delege seçimlerine aday olan 107 delege adayı arasından 63’ü yoğun bir katılımın gerçekleştiği seçimle belirlendi. Seçilen delegeler 1-24 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan şube yönetim kurulu ve diğer organların seçileceği 5. Olağan kurulda oy kullanacaklar.

Delege seçim sonuçlarını değerlendiren şube başkanı Kamil Uçan; sendika olarak demokrasinin güçlenmesi adına bir çok çalışma yaptıklarını ve demokrasinin sendika bünyesinde de işletilmesi için büyük çaba gösterdiklerini belirterek; “tüm üyelerimizin işyeri temsilcisi, delege ve şube yönetim kuruluna üye olabilmesi ve seçimde söz sahibi olma hakkını kullanması sendikamızın demokrasiye verdiği önemi göstermektedir. Sendika olarak bu çalışmaları demokrasi şöleni olarak görüyor ve tüm üyelerimizle bu süresi sürdürüyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.