ÇUKURKÖY’ÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

MİLLETVEKİLİ VURAL KAVUNCU İLE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, ÇUKURKÖY MAHALLESİ’NİN DEĞERLENDİRİLDİĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ. TOPLANTIDA, ÇUKURKÖY’ÜN YEREL SORUNLARI VE LEBLEBİCİLERİN ÜRETİM KONUSUNDA YAŞADIĞI BAZI SIKINTILAR MASAYA YATIRILDI.

Gündem Yayın: 28 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 28.03.2017 07:27:56
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
3683 okunma
Google News


AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Çukurköy Mahalle Muhtarı İsmail Akkoç ve beraberindeki mahalle sakinleri Başkan Güler’in makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Çukurköy Mahallesi’nde yapılması planlanan yatırımlar ve çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, leblebicilerin özellikle üretim aşamasındaki sıkıntıları masaya yatırıldı. 
Çukurköy Mahallesi’nin sorunlarının da konuşulduğu toplantı sonrası mahalle sakinleri, Milletvekili Vural Kavuncu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.