Çimento Fabrika alanı TOKİ'ye tahsis edildi

Yayın: 24 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2018 17:52:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3923 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi TOKİ kanalıyla bugüne kadar yapılan en büyük konut projenin startını veriyor. Tavşanlı halkının talepleriyle Ömerbey Mahallesi sınırlarında bulunan ve bir dönem çimento fabrikası yapılmak istenen alan TOKİ'ye tahsis edildi. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Ali Akar ile beraber bugün İstanbul'a giderek TOKİ yetkilileriyle önemli bir toplantıya katıldı. Bölgede yapılması planlanan 1020 konutun tipi ve ödeme planları masaya yatırıldı.
Toplantı sonrası ev hayali kuran vatandaşlarımıza müjdeli haberler veren Başkan Mustafa Güler, ön taleplerin Şubat ayından itibaren toplanacağını duyurdu. Başkan Güler "Bugün İstanbul'da bulunan TOKİ Başkanlığı'nda Ömerbey Mahallesine yapmayı planladığımız 1020 konutun tiplerini belirledik. Burada 2+1 ve 3+1 tiplerinde konutlar yapılacak. Bir aksilik olmazsa Şubat ayında talepleri toplamaya başlayacağız. Bugün bizimle yakından ilgilenen TOKİ Başkan Yardımcımız Mehmet Özçelik, Krediler Daire Başkanı Ahmet Öztürk ve İmar Planlama Şube Müdürü Hamza Çakar beylere Tavşanlı halkı adına teşekkür ediyorum" dedi 
Başvuru şartnameleri ve sürece ilişkin ayrıntılı bilgileri içeren geniş açıklama önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.