CHP’Den Ortak Basın Açıklaması

CHP’Den Ortak Basın Açıklaması

Siyaset Yayın: 23 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 23.02.2016 09:25:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3960 okunma
Google News

CHP Tavşanlı İlçe başkanı  Füsun Aktakka Yıldız ile CHP Domaniç ilçe başkanı Temel Ergün birlikte son zamanlarda artan terör olayları ile ilgili ortak basın açıklaması yaptılar. Yapılan açıklama şu şekilde;” Dün Ankara'da patlatılan bombanın genel amacı, Türk ordusunu Ortadoğu bataklığına gırtlağına kadar sokmaktır. Seçim dönemlerin de Suruç ve Ankara katliamı oylarımızı artırıyor diyenler kimse, Ankara’da ki patlamanın sebebini ve sonuçlarını oluşturan aynı anlayıştır. Aynı karanlık güçlerin organize ettiği ve toplumu birbirine kırdırma planıdır.

Görüyoruz ki;bu ülkede öylesine büyük hırsızlık,yolsuzluk ve katliam yapılmıştır ki,bunu normal yoldan kapatmak imkansızdır. Yıkım projesinin gerçek sahiplerinin eli kanlıdır, gericidir, fasittir. Emevi zihniyetinin emperyalist tetikçi uygulamacılarından başkası hiç değildir. Ankara'daki patlama için ipe sapa gelmez bir örgüt ilişkisi uyduracakları garantidir. Ne yaparlarsa yapsınlar gerçeği asla değiştiremezler."iki füze atıp savaş çıkartırım" diyen zihniyet kimse,Ankara patlamasının sebebini oluşturan çirkefliği burada aramak gerekir. Ülkemizi mezhep denen hoyratlıkla bölüp, kan akmasını isteyenler, ülkenin yoksul çocuklarının kanını Suriye topraklarında akıtmayı hedeflemektedirler. Hangi inanca ve görüşe sahip olursak olalım, bizi yönetenler bu ülkenin birliğini, dirliğini ve barış içinde yaşamasını istemiyorlar. Dün dost dediklerine, bu gün düşman diyenlerin akıl ile, mantık ile, ahlak ile değerlendirilecek hiç bir yanı yoktur. Ülkemiz mezhepçi bir zihniyetin çıkınlaşmış yaşam anlayışı ile uçurumun başına getirilmiş durumdadır. Etnik köken ve mezhep üzerinden yapılan siyaset siyaset değil, ülkemiz evlatlarına karşı kalleşçe bir düşmanlıktır. Ülkemizin yoksul çocukları, sarayın vahşet isteğine kurban edilmemelidir. Bu ülke saraydan milyarlarca değerli ve onurludur. Saraylar yıkılır, içindekiler telef olur, baki olan halklarımız ve kardeşliğimizdir. Bu anlamda kardeşliğimizin bakiliğine, bütün Haklıların kardeşçe birlik içinde yaşamasını sağlayacak dostluk ellerimizi bir birimize kenetleme ve ülkemize sahip çıkma zamanıdır. Savaş isteyen saray ve soytarılarına karşı, savaşa hayır şiarını yükseltip, halkımızın çocuklarının ölümüne engel olmak en acil görevdir. Katili tanıyoruz, hırsızı tanıyoruz, dikta yönetim isteyenleri tanıyoruz, savaş isteyenleri tanıyoruz, Bütün bu talancı, yalancı, ikiyüzlü mezhepçi aklı tanıyoruz.Oluşan olumsuzluklara rağmen, biz emperyalizme karşı milli mücadele vermişlerin torunlarıyız. Dedelerimizi tanıyor, tarihe karşı vicdanlı insan olmanın sorumluluğu ile hareket etmeyi herkesten iyi biliyoruz. Bu ülke ruh sağlığını kaybetmiş kişilerin akılsızlığına bırakılacak kadar, ucuz değildir.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.