Chp’de Seçim Hazırlığı

Chp’de Seçim Hazırlığı

Siyaset Yayın: 01 Ekim 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 01.10.2014 06:37:23
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
3340 okunma
Google News

CHP’DE SEÇİM HAZIRLIĞI

 

Tavşanlı CHP İlçe Başkanlığı önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerle ilgili birlik, beraberlik ve dayanışma adına parti binasında yemekli toplantı düzenledi.

Düzenlenen yemek organizasyonu sonrası bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Mehmet Şentürk : “Burada düzenlemiş olduğumuz toplantı ve yemeğimizin amacı   yapılacak olan genel seçimlerle ilgili. Bizim yeni hayata geçirdiğimiz kadın kolları ve gençlik kolları başkanlığımız ile Kütahya’dan gelen gençlik kolları başkanımız, merkez ilçe başkanımız ile beraberce bir çalışma yapmak için bir program dahilinde sizleri buraya davet ettik. Toplantıdan sonra da gerek kadın kollarımız ve gerekse gençlik kollarımız ve yönetim kurulumuzla beraber genel seçimlerle ilgili neler yapabiliriz?  ön hazırlıklarımız neler olabilir? eksikliklerimiz nelerdir? şeklinde bir istişare yapacağız. İnşaallah Tavşanlı’da CHP’ye yakışır bir çalışma programı hazırlayacağız. Yemeğimize katılan basın mensubu arkadaşlara,  kadın ve gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımıza ve siz misafirlerimize teşekkür ediyorum.  ” dedi. Toplantıda söz alan Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Ahmet Dere ise konuşmasında: “Tavşanlı ve diğer ilçelerimiz benim için çok farklı bir yerde. İl başkanlığı ve yönetim kurulu olarak her ilçemize gençlik örgütünü kuruyoruz. Tavşanlı yönetimimiz çok güzel çalışıyor. Ben şuna inanıyorum. Tavşanlı’da bu kadar güzel yönetim ve kadro varken, Tavşanlı’ya gelen ve üniversite okuyan gençlerimizin de bizlere destek vereceğine inanıyorum. Parti binamıza gelerek bizlerle tanışsınlar, birlikte CHP’yi iktidar yapalım. Bu yemek bizim iktidar yemeğimiz olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tavşanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rabia Kuruçay ise: “Tavşanlı’da gerek Samet Başkanım, gerekse Mehmet Başkanımla beraber çalışarak partimizi en iyi yerlere getirmek için çalışmalar yaparak, bu yolda yürüyeceğiz” dedi. Merkez İlçe Gençlik Kolları başkanı Atakan Özkan ise: “Kütahya ya üniversite okumak adına geldik. Ordu’da 4 yıldır CHP’de örgütlü mücadelede bulundum. Başkanımız Samet bey bana her türlü desteği gösterdi. Bizleri merkez ilçede çalışmalara dahil etti. Kendilerine teşekkür ederim. Biz Kütahya’da üniversitelerde, liselerde her türlü örgütlenmeyi, her türlü mücadeleyi vereceğiz. Tavşanlı’nın bu değerli kadrosunu sizlerle beraber daha da güçlendireceğiz. İlçe ilçe gezeceğiz. Teşekkür ediyorum” dedi. Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Hicran Çelebi ise: “Kadın kollarımız yeni kuruldu. Rabia hanımın destekleriyle gençlik kollarını da kuruyoruz. Kütahya’dan gelen merkez ilçe teşkilatı ve il başkanımız sayesinde de Tavşanlı’da gençlik kollarımızı oluşturacağız. Bundan sonraki süreçte iktidara gelmek için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.