Çevre Yolu Tehlikesini Önlemek İçin Yaya Üst Geçidi Yapıldı

Çevre Yolu Tehlikesini Önlemek İçin Yaya Üst Geçidi Yapıldı

Yaşam Yayın: 17 Haziran 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 17.06.2015 05:32:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2854 okunma
Google News

 

Çevre Yolu Tehlikesini Önlemek İçin Yaya Üst Geçidi Yapıldı

Tuna İŞLEYEN

Daha önce bir çok yayanın Tavşanlı Çevre yolunda araçların çarpması sonucu ölümlü  ve yaralanmalı kazalar olmuştu.

İlk olarak Durak mahalllesi çevre yolu üzerine Barış Manço üst geçidi yapılmıştı. Hafta başından itibaren ise Çırçıçeşme mahallesini Hanımçeşme mahallesine bağlayan üst geçit yapıldı.

Bir süre önce yapımına başlanan ve Çevre Yolu’ndan karşıya geçişi daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan üst geçit mahalle sakinlerini rahatlattı.

Özellikle çocuklarının okul dönemlerinde tedirgin olan vatandaşlar, artık bu üst geçit sayesinde rahat nefes aldı.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamalarda, “Balıkesir yolunun açılmasıyla birlikte Çevre Yolu’ndaki araç trafiği her geçen gün artıyor. Özellikle okul döneminde çocuklarımızın ulaşımı konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Diğer taraftan Salı Pazarı’nın da Hanımçeşme Mahallesi’nde kurulduğunu düşünürsek Çırçırçeşme Mahallesi sakinleri olarak pazara gidiş ve dönüşlerimizde de endişe yaşıyorduk. Yapılan bu hizmet sayesinde Çevre Yolu’ndan geçişimiz artık daha güvenli hale geldi. Başta Belediye Başkanımız Mustafa Güler olmak üzere emeği geçen ekiplere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.