BİR AÇIKLAMA DA ÇETİNBAŞ'TAN

Siyaset Yayın: 08 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2016 14:01:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3790 okunma
Google News

 

"Değerli Kütahyalılar,  5 Ekim 2016 Çarşamba günü davetli olduğumuz NG Bone Porselen Üretim Tesisinin açılışı sonrasında yerel basında ve sosyal medyada yer alan değerlendirme ve yorumlar asla partimizi ve Kütahyamızı hedeflerinden alıkoyamayacaktır.

Öncelikle bilinmesini isterim ki,  siyasetten Belediye Başkanımızın yanındayız, arkasındayız ve onunlayız. Sayın Kamil SARAÇOĞLU'nun başarısı partimizin dolayısıyla hepimizin başarısıdır. Bunun aksini düşünmek, düşünmeye zorlamak sadece ve sadece AK Parti düşmanlarını, geçmişte Kütahya'da sorumluluk makamında bulunan, ancak şehre hiçbir olumlu katkısı olmayan sorumsuz birilerini,  AK Parti'ye bir türlü sızamayan ahlak yoksunu bir avuç kifayetsiz muhterisi ve umut tacirlerini sevindirir ki;  bugün bizlerin asla düşmeyeceği bir oyun ve abesle iştigaldir.

Yine bilinmesini isterim ki,  5 Ekim Çarşamba günü yapılan açılışa yönetim kurulu üyelerimle katılmam; başta Cumhurbaşkanımızın, partimizin, Başbakanımızın ve hükümetimizin; yatırımcıya, istihdam sağlayan iş adamlarımıza verilen desteğin bir göstergesi ve net ifadesidir. Söz konusu iş adamımızın ifadeleri tamamen kendi görüş ve düşünceleridir.

Siyaset genel ve yerelde sorunları çözebilme ve en aza indirebilme sanatıdır.  Biliriz ki sorumluluk makamında bulunanların kavga etmeye hakları yoktur.

Gönlümüz ve aklımız arzu eder ki, seçildiği günden bu yana Kütahyamıza, halkımıza umut veren, hizmet adamı Belediye Başkanımızın önderliğinde şehrimizin tüm STK ve dinamiklerinin bir araya getirildiği bir platformda her türlü yanlış algılamayı izole eden heyecan ve umut veren bir Kütahya vizyonu ve mutabakatı oluşturulsun.  Bunu mutlaka başarmalıyız. Bu yönde yapılan her çalışma ve gayretin İl Başkanlığı olarak destekleyicisiyiz.

Kamuoyuna saygılarımla."

 

                                                                                              Ali ÇETİNBAŞ

                                                                                              Adalet ve Kalkınma Partisi

                                                                                              Kütahya İl Başkanı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.