Bıçaklı kavga 1 yaralı

Asayiş Yayın: 24 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2017 14:16:13
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
5445 okunma
Google News

Maltepe parkı girişinde lise öğrencisi tartıştığı bir kişi tarafından kalçasından bıçaklanarak yaralandı. Yaralı öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bıçaklama olayı Maltepe Mahallesi Maltepe parkı girişinde meydana geldi. iddiaya göre okuldan çıkan R.Y. (15) yanına gelen A.A. isimli bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle A.A. yanında taşıdığı bıçakla R.Y.’yi kalçasından bıçaklayarak olay yerindenden koşarak kaçtı. Olayı gören diğer öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi götürerek tedavi altına alındı. Polisler tarafından daha önce çok sayıda suç kaydı olduğu için tanınan olayın şüphelisi A.A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan olayda bıçaklanan R.Y.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.