Başkan Koca Bir Yılı Değerlendirdi

Başkan Koca Bir Yılı Değerlendirdi

Gündem Yayın: 09 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2015 17:46:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2571 okunma
Google News

Başkan Koca Bir Yılı Değerlendirdi

“ Emet için her şey daha güzel olacak”

 1 yıl önce 31 Mart 2014 ye yapılan yerel seçimlerle yeniden Ak partiden belediye başkanlığı görevine seçilen  başkan Mustafa KOCA bir yılı değerlendirdi.

2. dönemlerinde 1 yıl gibi kısa bir sürede bir çok projeyi başlattıklarını belirten KOCA, 2015 yaz aylarının da Emet adına yoğun geçeceğini ifade etti.

Başkan KOCA  Hisarlık sosyal tesisleri ve şelalesi ile başlayan çalışmaların şehrin dört bir yanına paylaştırılan projeler ile  bütünlük kazanacağını belirterek şunları söyledi;

“Hisarlık  şelalesi,şelale düğün salonu,havuz restoran  şehir terasları, şehitlik, oyun parkları vb. bir çok aktiviteyi içerisinde bulunduran Hisarlık sosyal tesislerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Yaz ayları ile birlikte düzenleyeceğimiz çeşitli etkinlikler, çocuklar için sürekli lunapark vb. çalışmalar ile yaz akşamları Hisarlıkta bir başka güzel olacak.Bunun yanında meydan projemizi  Nisan  ayında hayata geçiriyoruz. Galericiler sitemizin  kurulacağı alanda gerekli çalışmalar yapılırken prefabrik ofis büroları alındı. Termalkent mevkiinde kurulacak olan engelsiz yaşam parkı  ve Esentepe düğün salonu bu yaz hizmete geçecek projelerimizden olacak. Üniversite kafeteryamızın ise temeli atıldı, hızlı bir şekilde yapılıyor. Yeni öğretim yılında öğrencilerimizin  hizmetinde olacak” dedi.

Yapımı devam eden projeler yanında başta yüzme havuzları ve termal apartlar olmak üzere yeni projelerini hergeçen gün şekillendiğini ve  hayata geçirilmeye hazır hale getirildiğini belirten KOCA;”  Yine Hisarlık sosyal tesisleri  mevkiinde belediyemizce 10 dönüm alana Gençlik merkezi kurulması için  gerekli arsa tahsis dosyaları tamamlandı ve bakanlığa sunuldu.Dr. Fazıl bey parkı için yeni bir proje geliştiriliyor. “dedi.

İlçede bazı çözüm bekleyen sorunları gidermek ve istihdam yaratmak adına 2. Dönem göreve gelmeleri ile birlikte kuruluş  çalışmalarına başlanan belediye şirketinin de tamamlandığını belirten başkan KOCA;” Şirket ile ilgili geniş açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağız.CEVİZDERE ismi verilen şirketimiz vasıtası ile hizmet noktasında bir çokprojemizide hayat geçirmeyi planlıyoruz. Emet’te yapılan ,yapımı devam eden ve hazırlık aşamasındaki tüm projelerimiz ile ilçemizin her noktasına hizmetleri paylaştırıyoruz.  Sosyal,kültürel ve ekonomik anlamda tek tek hayat geçireceğimiz projelerimiz ile Emetimiz için her şey çok daha güzel olacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.