BAŞKAN HİLMİ GÜMÜŞ'ten Chp'li Han'a KINAMA

Siyaset Yayın: 16 Haziran 2016 - Perşembe - Güncelleme: 16.06.2016 14:48:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4048 okunma
Google News

BAŞKAN HİLMİ GÜMÜŞ'ten 
Chp'li Han'a KINAMA 

Tavşanlı halkını katille selfie çektiren polise benzetme densizliği gösteren eski CHP il Başkanı Şeref Han Tavşanlı halkından özür dilemelidir diyen Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu,

"Başbakanımızın ve bakanlarımızın, yeni hükümet üyeleri olarak ilk yurt içi gezilerinden birisini Kütahya'ımıza yapmış olmaları bizlere ancak onur vermiştir. Maden işcileri ile iftar açarak Tunçbilek'e rahmetli Menderes'ten sonra gelen ilk başbakan hüviyetini de kazandırmıştır. Tavşanlı Cumhuriyet meydanında, gece yarısından sonra Başbakanımızı ve Bakanları bekleyen müthiş kalabalık CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu için illerde toplananlardan misli ile fazla olması anlaşılan CHP'lilerin kimyasını bozmuş, böyle densiz demeçler vermelerine yol açmıştır. Şaşırmadık, "at sahibine göre kişner" diye bir atasözü vardır. Ağzı bozuk bir Genel Başkanın alt kadrosu da farklı olmaz. AK parti sevdalısı Kütahya halkını hazmedemeyen bu kişiler Tavşanlı gibi CHP'nin esamesinin okunmadığı, hiç bir karşılığının bulunmadığı ilçemizde gerçekleşen bu görkemli destek karşısında ezilmişler ve çareyi böyle saldırgan ve densiz benzetmeler kullanmakta aramışlardır. Tavşanlı halkı adına yapılan bu benzetmeyi kınıyoruz. Şeref Han'ı tüm Tavşanlı halkından özür dilemeye davet ediyoruz.      


CHP ESKİ İL BAŞKANI AV. ŞEREF HAN  SÖZLERİ:
"Polis katille,Tavşanlı kendisini bitiren iktidarla selfie çektiriyor."
CHP Eski il başkanı Av. Şeref Han kişisel facebook sayfasında yaptığı yorum ve açıklamaları ile Başbakan Binali YILDIRIM'ın Tunçbilek beldesinde maden işçileri ile yaptığı iftar ve Tavşanlı ilçesinde yapmış olduğu mitingi degerlendirerek, "Polis katille,Tavşanlı kendisini bitiren iktidarla selfie çektiriyor." dedi. AV. Han ayrıca şu yorum ve açıklamalara yer verdi.
"Polis katille,Tavşanlı kendisini bitiren iktidarla selfie çektiriyor.Tükenmiş Kütahya alkışlıyor. Bense ,yüce rabbimden ya hepimize akıl vermesini eğer bu mümkün değilse akıl ve vicdan sahiplerinin aklını ve vicdanını da almasını niyaz ediyorum.Zira artık durum dayanılmaz bir hal aldı.Ülkenin geldiği durumu görmemelerini anlayamıyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.