Baro'dan Başsağlığı

Gündem Yayın: 17 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 17.12.2016 21:27:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2929 okunma
Google News

"Bu gün, Kayseri’de gerçekleşen menfur bombalı saldırıda Ulusumuzun yine yüreği yandı. Terörün her türlüsüne ve her tür destekçisine lanet olsun demekten, kınamaktan başka, şu an için bir şey gelmiyor elimizden. Alışılageldiği üzere yine büyük bir üzüntüyle yine aynı sözü söylüyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun."
               Terör, terörist hedef gözetmiyor, karşısında etnik, siyasi veya mezhepsel hiçbir ayrım yapmıyor. Ölenlerin ve yaralananların kim olduğu saldırganlar için önemli değil. Hedef top yekün 80 Milyonluk bir Ulusun tamamı.
               Sınır güvenliğimize vaktiyle gerekli önem verilmedi, o nedenle bu süreçte art niyetli olanlar memleketin her bir köşesine dağıldılar, rahatça hücresel yapılanmalarını tamamladılar gibi; lafları çok öncesinden yapmıştık. Bunlardan bahsetmek anlamsız. O nedenle artık bundan sonrasına  bakmalıyız. Her ne kadar Millet olarak canımız yanıyor, ruh halimiz bozuluyor ise de, zaten terörün toplumda meydana getirmeye çalıştığı olay ve amacı bu. 
               Neredeyse çevremizdeki tüm ülkelerde bir çeşit karışıklık ve iç savaşın hakim olduğu bu günlerde birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu apaçık ortada. Coğrafi yapımızı ve beraber yaşama isteğimizi kanla bozmaya çalışan, toplumda panik ve korku havası salmaya veya bir birimize düşürmeye çalışan bu oyuna gelmemeli, dimdik ve uyanık olmalıyız. Her zamankinden daha fazla, hiçbir siyasi ayrım ve ikbal kaygısı taşımadan birbirimize sarılmalıyız.           
                  Bu vesileyle, yaralananlara  acil şifa, şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ulusumuza sabır diliyorum."


Av. Ahmet ATAM 
Kütahya Baro Başkanı 


KÜTAHYA BARO BAŞKANLIĞI
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.