AYNI GÜN AYNI SAAT 20 YIL

AYNI GÜN AYNI SAAT 20 YIL

Spor Yayın: 08 Ocak 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2014 08:25:42
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3872 okunma
Google News

AYNI GÜNDE AYNI SAATE 20 YILDAN BU YANA  MAÇ YAPIYORLAR

 

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki bir gurup öğretmen aralıksız halı sahada top koşturuyor.

20 yıldır aralıksız her Çarşamba 21- 22 saatleri arası halı saha maçı oynuyorlar

Çoğunlu öğretmenlerden oluşan grup 20 yıl anısına özel bir kutlama da yaptılar.

Maç oynayan gurup ve arkadaşları baklava alarak 20 yıllarını kutladılar.

Sahada aralıksız 20 yıl halısaha maçı yapan Hasan Efe, “20 yıldır muhabbetimiz arkadaşlarla devam ediyor. Hem sportif aktivite olarak haftada bir gün terimizi döküyoruz hem de muhabbet ediyoruz. Güzel bir ortam var”

Top koşturan Öğretmenlerden  Numan Özay ise, “Bu arkadaş topluluğu genelde öğretmenlerden oluşmakta. 20 sene öncesinden başlamış bir etkinlik amaç hem birlikte olmak hem de haftada bir günde olsa sporumuzu yapmış olmak olduğu ifade etti. Özay,  20 senedir de aynı saatte devam etmekte etkinliğimize yeni arkadaşlarımız sürekli katılıyor. Şu anda  20 yıl anısına arkadaşlarla tatlı yiyerek kutluyoruz. İşte arkadaşlarımız hepsi burada neşe içinde etkinliğimize devam ediyoruz” dedi.

Daha önce halı sahayı çalıştıranlar da bu olaya tanıklı etmeye geldiler.

Daha önce halı sahaya çalıştıranlar işletmeci ; “Arkadaşları tebrik etmek için geldim. Arkadaşların bu samimi havalarından ötürü onları tebrik erdim ve 20’nci yıllarını kutlarım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.