ANMA PROGRAMI GEDİZ ABİDE ŞEHİTLİĞİNDE YAPILDI

Gündem Yayın: 11 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 11.07.2017 20:31:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3053 okunma
Google News

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI GEDİZ ABİDE ŞEHİTLİĞİNDE YAPILDI

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Gediz Abide Şehitliğinde anma programı düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programına, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Gediz Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın akabinde Gediz Kaymakamı Avni Kula, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

15 Temmuz Şehitleri için Kur’an-ı Kerim tilaveti okutulup yapılan duanın ardından tören sona erdi.

Ayrıca 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin yıl dönümünde aziz şehitlerimizin ruhuna hitafen öğle namazından önce Gediz  Ulu camii’de Kur-an’ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif kıraat olunup dua yapılarak vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.